Ett lockande brev

Ett mail dimper in från en man med ett inte helt svenskt utseende. Utseendet hade nog dock kunnat passer om inte svenskan som användes i mailet hade avslöjat honom;

Han:
  • Är intresserad av mig
  • Letar efter just en sån girl som jag
  • Vill lära känna mig mer
  • Lämnar min epost-adress (hur han nu kan ha den, den stämde heller inte)
  • Hoppas att jag kommer att skriva
  • Vill annars att jag ska skicka min epost-adress för han skriver alltid
Det är ett lockande erbjudande på alla sätt men tyvärr så föll det nog inte mig in just idag att svara på just det meddelandet som kändes inklistrat till mig som så många andra girls.

Dagens imponerare

Går helt utan konkurrens till Mannen med en bild på









en limousine!

Min mage slår kullerbyttor! Det är han! Det är mannen som kommer göra mitt liv komplett! Det är mannen med en limousina!!!!

Men som smolk i bägaren kommer ju frågorna direkt;

• var parkerar man på Ica när det ska köpas tacos till fredagsmyset?
• har den dragkrok till kärran när man ska åka med grovsopor till återvinningen?
• får den plats i biltvätten på macken eller kommer fronten torkas när bakre delarna tvättas?
• hur hissar man upp den vid byte av däck vår och höst?


Internet vs. verkligheten ???

Så, fick ett span på en karl på en ställe i stan.. Tyckte att han var alldeles fantastiskt välskapt, allt jag behövde och lite till! Var dock lugn, han var bekant, jag har haft span på'n på internet!
Så i godan ro ägnade jag mig åt vännen jag hade sällskap med.
Gick hem för att söka upp han på internet... Så car det inte han??? Buuuuurn!!!


Över raskar räven

Jag överraskar, har en konversation på gång med en skäggman. Det är en man som har odlat hår i ansiktet. Jag vet inte vad det är han försöker dölja, liten haka? stor haka? grop i haka? obefintlig haka? haka och hals i ett? har han en vårta på hakan? kanske en tredje bröstvårta till och med? Växer det groodar på hakan? Har han matlådan i skägget?
Eller vill han bara ha skägg kanske?
Svårt att veta, alla ovan nända alternativ känns troliga.

Jag har hakat upp mig

Känns det som. Just nu handlar alla inlägg om bilder, men det är inte så konstigt eftersom det är det enda som händer i dejtinginternetvärlden för tillfället. Jag tittar på bilder och får inga mail. Så då tittar jag på bilder igen. Vilket gör att jag funderar över just bilder. Och får inga mail :(

I alla fall, dagens finne i röven blir profilerna som tar alla sina bilder på sig själv, i en spegel, med en telefon. Vissa har humor (tror jag i alla fall) och driver med det (hoppas jag), de tar bilder på sig själv, i en spegel, med en systemkamera. Det kan vara feltolkat av mig, de kanske vill flasha upp sin stora systemkamera för att imponera, men jag hoppas det är ironi.

Vissa har bara såna bilder, tagna av sig själva, i en spegel, med en telefon. Har de inga bilder tagna i sociala sammanhang av vänner? Upplever de i så fall inga sociala sammanhang och har de inga vänner tänker jag?

Bubblare till morgondagens finne i röven är de som lägger upp bilder på sig själva i altför sociala sammanhäng med kvinnfolk hängandes på axeln som de dock gjort sitt bästa för att phptoshoppa (klippa) bort, men ändå lämna kvar tillräckligt mycket för att på något sätt bevisa om hur hett eftertraktade de är fast de befinner sig på en internetsajt letandes efter desperata jämlikar.

En bäbis eller två

Vissa singlar på sajten börjar sin presentation med "blanlablabla bla bla blabla X barn" och där slutar jag läsa. Vissa nämner inte barnen i sin presentation men det första jag gör är att titta i faktarutan och står det där angivet att de har barn slutar jag att läsa.

Jag vill ha barn, men jag vill inte ha någon annans barn, jag vill inte lära känna och knyta an till människor som kan vara borta ur mitt liv helt plötsligt för att det tar slut med deras far.
Jag vill lära känna en man och om den mannen och jag slår gnistror kan jag tänka mig att skaffa barn, men jag vill inte ha med barn tidigare än så.

Och om man nu har barn, varför väljer man att lägga upp bilder på dem på en dejtingsajt, det är väl inte de som söker kontakt? Är det något försök till hundtrick fast med barn? Försöker man locka kvinnor med barn för att man tror att deras klockor tickar igång och de bara inte kan stå emot viljan att ta hand om denna man som kan umgås med sina barn?


Surt sa räven

Surade till rejält över verkligheten en kväll i veckan och tog ut min frustration genom att maila en förbannat snygg internetdejtare bara för att!

Fick svar!

Internetsajt vs Verkligheten 1-0


Är jag en skitstövel nu?

Fick ett sms från en kontakt som jag träffat några gånger där han frågade om han sagt eller gjort något eftersom jag verkade så kort de senaste dagarna.
Jag är medveten om att jag varit det och har haft dåligt samvete för det med, men jag har verkligen haft fullt upp, knappt en ensam stund för mig själv. Det skrev jag också som svar men så kom jag att tänka på vad jag tänkt när jag någon gång fått det som svar när jag varit intresserad av någon.
Om man vill så kan man, då spelar det ingen roll om man är upptagen och har fullt upp då tar man sig med lätthet tid för att skicka ett snabbt sms!
Är det jag som är en sån där skitstövel som inte säger som det är? Men man vet ju inte, jag har ju dåligt samvete över det då kan jag inte vara helt skitstövlig?


Om att lämna lite till fantasin

To whom it may concern:

Kära kollega inom internetdejtandet!
När du väljer att lägga ut bilder på dig själv på bloggen, välj då inte bilder med naken överkropp, framförallt inte om du har kläder på överkroppen som du med ena handen drar upp samtidigt som du med andra handen tar kortet. Man behöver inte visa hud för att attrahera. Jag kan förstå att man gör det för att visa upp sin fina kropp, men jag tror inte att kroppen har så mycket att göra med valet om ändå inte personligheten finns där.
Så börja gärna med att på ett klädsamt vis presentera din personlighet. Så blir den fina bringen ett väldigt bra plus sen.

Om du nu inte har en fin bringa, utan kanske har ett par mansbröst som är lite så att säga saggiga, toppiga fast utsatta av den fördömda gravitationen. Då vinner du inte någonting på att visa dem på en bild. Det kan komma att överskugga din personlighet rejält. Vilket är synd, för hade du, återigen, sålt in din presentation så hade dina hängiga mansbröst inte betytt något i sammanhanget men i denna framträdande roll som de ges gör de att man fort bläddrar vidare mot nya internetdejtarkollegor.

Med vänliga hälsningar en annan internetdejtare.

Dagens pris för årets bild

Går till mannen med spegeln.
En profibild på en man, han sitter vid ett bord gjort av en spegel, ena armen har han lagt lite lojt över bordet av spegel vilket skapar en bild av att det är två högerarmar där, fast den ena är uppochner. Med den andra armen ger han stöd för huvudet, armbågen har han mot bordet av spegel och handen är mjukt knuten. Den knutna näven lutar han sitt ansikte mot samtidigt som han med valpblick tittar in i kameran.
I bakgrunden är det en gäll och skrikig tapet, som den liksom mannen återspeglas i bordet. Som är gjort av glas.
Jag hoppas det är ironi, för i så fall kan jag förstå, men av profilen framgick inget sådant så jag tror att det är precis så illa som det ser ut.

En man i en bil

Varje man med lite självaktning som befinner sig inom ett internetdejtingforum har tydligen en bild på sig själv i en bil.

Det finns olika sätt att presentera sig i en bil;

  • Bilden kan vara från sidan, då kan mannen nonchalant slänga upp armen mot det nervevade fönstret och på så sätt exponera sin vältränade underarm
  • Bilden kan vara rakt framifrån, det ger dock bilföraren ett mer ansträngt utseende, vilket kanske kan härledas till att de ändå besitter viss trafiksäkerhetstänk och blir lite besvärade av att helt fokusera på kameran och fotograferandet framför ansiktet som trots allt stör sikten framåt, framförallt eftersom de oftast verkar manövrera kameran själv
  • De kan vara utan solglasögon vilket jag tolkar som att mannen trots allt besitter lite självsäkerhet och faktiskt inte behöver gömma sig bakom ett par solglasögon
  • de har solglasögon vilket tyder på motsatsen än åunkten ovan då de besitter viss självsäkerhet
Sammanfattningsvis så kan jag ändå kanske tycka att det inte är männen med självaktning som har sådana bilder med, det är faktiskt ganska tramsigt, och i mitt utstuderade döma-hunden-efter-håret-resonemang så går dessa bort omedelbart.

Men om man nu ska välja mellan pest och kolera så får man nog säga att mannen utan solglasögon tagen från sidan är det bästa alternativet då han kanske besitter någon sorts självsäkerhet och dessutom har en vän som har tagit bilden. Dock får det komma in en varning här, det kan även vara mamman som har tagit bilden.

Kravspec

Någonstans drar jag ändå gränsen, skriver du kvinna med q så får du gå till fängelset direkt, utan att passera gå.

Neråt

Idag är det inte så roligt med det där internetdejtandet. Tycker inte att jag får så himla särskilt mycket mail. Och undrar såklart vad det är som är fel, varför skriver ingen till mig? Och om någon skriver så är det någon som har kroppsbyggnad "lite rund" tycker om att jaga och bor med sin mamma för att det råkar vara den bästa lösningen just nu.
Jag la upp några bilder på profilen, det annonseras då så sen dess har jag haft över hundra stycken som gått in på min profil, men inte en enda har skickat ett mail? Och då undrar jag igen vad det är som är fel på min profil, varför vill ingen skriva?
Dock inser jag att det inte är ett dugg fel på min profil för jag är ju som jag är, så jag kan inte skriva en profil efter hur jag tror at folk ska vilja att den ser ut, för då återspeglar den inte mig.
Men just nu så känns det som verkligheten vs internetsajter blir 1-0.

Att ta tag i efter helgen

Ja, så det finns lite saker att ta tag i efter helgen. Har varit borta från internetet i över ett dygn och det i sig är inget problem. Men att innan det dygnet sitta lite halvlojt bakfull/full och skicka flirtar och mail till diverse internetdejtare kan leda till omständigheter. Man kan väl inte kalla det problem men man får lite att rensa upp i.
Men har man satt fan i båten är det bara att ro, ivrigt påhejad av internetdejtare!

Pris för veckans märkliga konversation går till....

....mannen med ironi (jaha, ursäkta, jag var otydlig, jag var ironisk här)

Han skickade mail, med ett ironiskt skämt. Kul! Tänkte jag, och svarade skämtsamt! Får ett svar där han förklarar att han skämtar och ber om ursäkt att han inte var tydlig. Sen ett nytt skämt med ironisk underton!

Haha! Tänker jag och skriver ett nytt skämtsamt svar.
Det resulterar i en ny ursäkt om att han var ironisk och inte menade att va otydlig!

Jag svarar att jag förstår hans ironi och att jag också var ironisk. Får då till svar att han fatta att jag fatta....

Pust!


Goda råd är dyra

Fick rådet av en vän att inta en mer flickbetonad roll, män kan ha svårt med kvinnor som vet vad de vill.
Men jag vill inte ha någon som har svårt med att jag vet vad jag vill!
Aah men låt bli att få svar då!
Hmm okej tänkte jag och skrev "Hej" till en för att verka lite flickigt trevande... Tydligen skrev jag det till en som inte har svårt med kvinnor som vet vad de vill.
Att det skulle ha med mig och göra är jag dock övertygad om att det inte har!


En kort promenad....

.....blev det minsann, inget mer steg än mitt togs. Tur att jag är så fenomenal på att gå promenader med mig själv och att det alltid finns ljudböcker att tillgå! Man får väl sluta som en gammal ensam nucka, men vad välpromenerad och kulturellt bildad jag kommer vara då!

Bjuder ut mig....

.... på promenad med en trevlig ung man. Om man skulle poängsätta så skulle presentationen vinna över utseendet alla gånger men i min strävan att försöka vara öppen för personligheter istället för utseenden då jag har erfarenhet av att det håller längre så tror jag att det är ett steg i rätt riktning. Och detta blir ett första steg på en promenad. Om promenaden blir längre än ett steg hänger nu på honom.,.


The Hunter

Kom förbi en bild på dejtingsajten på en man och hans husdjur, antingen var det hans husdjur som han dresserat att ligga med huvudet i hans knä, eller så var det rätt och slätt en älg han skjutit ihjäl. Eftersom huvudet i knät var blodigt så gissar jag på det senare alternativet!

Jag är osäker här, men i och med att jag är på okänd mark som vegetarian så får jag förbli frågande? Ska jag bli imponerad och pirrig? Ska jag dra paralleller till Rolf Lassgård och Jägarna? Är Rolf Lassgård i så fall en bra parallell? Är det en merit i dagens moderna samhälle att jaga ihop sin egen mat? Syr han sina egna kläder? Borde jag se det som ett krav istället att kunna skaffa sin egen mat i det ekonomiska läge som gäller i världen idag eller ska jag lita på att jag kan odla morötter så det räcker? Rolf Lassgård, är han singel?


Skugghångel

Sittandes på tåget observerar jag mitt ansiktes skugga mot väggen, plötslig i en sväng som tåget gör så uppenbarar sig ett till skuggansikte som sakta närmar sig mitt ansikte för att till sist mötas...
Lite generad tittar jag undan för att lämna skuggorna ifred.
Man vet att det är magert med hånglandet när man blir sotis på skuggan som får hångla med snyggingen medan jag bara får spana på honom där han sitter på andra sidan gången!


Se på mig, se på mig, men snäääälla se på mig

Bläddrade förbi några bilder på dejtingsajten; en man som tagit kort på sin kropp, en mindre del av sin kropp. Om han varit en tjej på någon obskyr porrsajt hade man kanske förstått vinkeln, och vi får glädjas åt att jämställdheten breder ut sig åt alla håll!
Det enda som upptog bilderna som publicerats var nämligen bröst, bröst, bröst, bröst, mansbröst, superdeffade mansbröst i ett tanklinne! Jag gissar spontant att mannens armar är så otroligt sönderpumpade och att det är anledningen till att han inte fick något vidare perspektiv när han fotade sig själv!
Två bilder har han bränt av, en rakt framifrån där han på något sätt kniper uttrycksfullt med brösten och en där han lite sensuellt drar ner tanktoppen och avslöjar lite mer solarieorange hy..... Mmmmm bite me, fast min förslappade jelly-kropp skulle nog inte funka för hans äggviteproteinsmage.
Så vi får gå skiljda vägar, mansbröstet och jag!


En helt apropå...

Lördagen ägnades åt verkligheten, det var melodifestival, det var vadslagning och det var en fantastisk vinnare! Vi kan nog utan att skämmas bänka oss framför tv-apparaterna till Eurovisionsschlagerfinalen!

Så till verkligheten, vi gick ut och förlusta oss efter festivalen och jag vet inte om det var för att verkligheten bjöd på så klena kort eller om det hsndlar om att mina vänner är för underbara, men all min uppmärksamhet gick till mina vänner!

Verkligheten vs. Vänskapen 0-1


Mötesdisciplin

Du vet att klänningen är för kort när du stannar innan du går in i mötesrummet för att dra ner den :)


Utvärdering

Dejten var lyckad, väldigt trevlig och underhållande.
Objektet var väldigt väluppfostrat, erbjöd sig att betala för middagen, men där drog jag gränsen, jag blir gärna bjuden men inte så här i början, betalar hellre för mig själv, men gesten är väldigt uppskattad!

Efter middagen gick vi hem och kollade på film.

Sammanfattningsvis var det en trevlig kväll och vi kommer nog ses igen :)


Dagens dejttips


Ordfejden är slut

Vi har spelat 3 matcher nu och det slutade med en rafflande seger där jag vann med 41 poäng.

Utmanaren vs. nätdejtaren 1-2

Totalt sett vann jag med 77 poäng. Jag är nöjd och vi kommer inte att ses :)

In i minsta detalj....

Dagens dejt är inte särskilt uppstyrd. Vi har beslutat att ses klockan 18:00 utanför mitt hus. Sen har vi ingenting mer bestämt alls. En spännande och förutsättningslös kväll!

Att slänga pärlor till svin

Så för att inte missa någonting eller några chanser så ger jag även verkligheten en chans ibland vilket betyder att jag snoffsat mig rejält!

Och vilken tur att jag gjorde det!

Hade det varit en vanlig dag så hade det bara varit mina kollegor som hade fått ta del av denna strålglans, det hade känts lite som att kasta pärlor åt svin, hur uppskattande de än är så är de ju inte min målgrupp.

Men idag, helt plötsligt under ett möte så ringde telefonen! Det var en reperatör som skulle in i min lägenhet och behövde nyckel.
Eftersom jag bor väldigt nära jobbet trippade jag hem på någon minut, i min näpna lilla röda klänning, svarta pumps, snyggt hår och makeup samt accessoarer och utanför min dörr stod en knallsnygg hantverkare! Success!

Jag visade in honom, var mitt mest förtjusande jag och sen trippa jag tillbaka till mitt jobb.
Det behövs så lite för att göra mig glad ibland.
Att jag dessutom städade av lägenheten imorse kändes bra :)


Världsomseglingen

Det är bestämt att vi ska ses igen på torsdag. Det är dejten från förra veckan som ska omdejtas.
Vi har ännu inte bestämt vart och hur.

Även om det inte känns wow från början så känns det dumt att inte ses igen, han var trevlig och vi hade väldigt roligt så varför inte lära känna varann bättre?


Ordfejden

Min ordfejd går vidare, omgång två förlorade jag, helt oförtjänt i min mening. Men men, man måste kunna ta en förlust också.
Jag förlorade med 3 poäng. Så räknar man totala poäng så leder jag fortfarande... i min värld :)

Utmanaren vs nätdejtaren 1-1

En rafflande tredje omgång är igång redan.

Fortsättning följer....

Oeffektivitet

Okej, effektiviseringsprincipen håller bara om man får svar! Men jag är inte bitter, viss medkänsla för mannen som missade en fika med mig hyser jag dock :)


Effektiviserar

Tar det här med internetdejtandet till nya mer effektiva nivåer, varför chitchatta när man kort och koncist bara kan fråga om en dejt?
Jag menar, det är ju dit man vill ändå. Varför skicka mail hit och dit och eliminera bra ämnen till dejterna?


Första vårtecknet

Har sett det första vårtecknet, det är nog tyvärr så att det har förekommit under hela vintern här, framför näsan på mig, på min arbetsplats, men nu i sin finaste linda påminde det mig om våren;

En mans fötter
Sandaler
Tubsockor

Det är hett, det vittnar om trendkänslighet, det är metrosexuellt....

Det är en styggelse!


Omtag på dejt

Torsdagens dejt ska träffas igen till veckan. Vi har en världsomsegling att dra upp riktlinjer inför.
Dag och tid har inte bestämts än...

You know what they say-say

Det är inte alkoholen man blir tjock av, det är bakfyllepizzan...

Har även lyckats festa loss det med några kändisar, dock var jag alldeles för obevandrad inom "sätta-ansikte-till-namn"-kännedom så det hade jag ingen aning om!

Sammanfattningsvis kan man säga:

Verkligheten vs. Internet 0-0


Levande charader

Jag har lite riktlinjer som jag håller mig till i detta internetdejtande;
Om jag inte tycker att någon verkar som något för mig så svarar jag inte på deras mail. Det är ganska otrevligt kan jag hålla med om. Men eftersom man kan få 7 hej och 3 tjena inom en timmas tid om man är online så finner jag det inte värt att svara på, om inte fotot och presentationen avslöjar att det är en person som jag kan tänkas vilja maila med.
Dock kan jag ibland låta bli att svara även om personen ser intressant ut på foto och profil eftersom jag tycker det är så fantasilöst att bara skicka ett hej eller tjena.
Dessutom tycker jag att det är tydligast att inte svara om man är ointresserad. Jag tycker själv bättre om det än att folk är artiga och svarar fast de inte är intresserade. Det må vara ouppfostrat, men det är tydligt i alla fall. (Detta beteende är dock inte acceptabelt i andra avseenden än det första kontakteriet)
Jag ser alltid till att skicka frågor om jag vill ha ett svar på ett mail. Det är det enklaste sättet för mig att smita undan från en konversation, finns där inga frågor så är det lättare att inte svara. Men finns det frågor så hör det väl till hyfs att man svarar?
Detta leder dock till att jag tar det personligt om den jag mailar med inte skriver några frågor. Det kan vara ett långt och trevligt mail, men finns det inga frågor tillbaka så gissar jag att de har samma taktik som mig, de skriver inga frågor för de vill inte ha några svar.

Att skriva rätt

En viktig detalj för mig är att mannen som skriver till mig har ett vårdat språk. Att personen är så pass bevandrad inom svenska språket och gärna engelska, så att han kan leka med språket på ett underhållande sätt.

En gryende kontakt har jag med en man som jag spelar wordfeud med för tillfället. Då får man chansen att i ett typ av forum få veta hur pass väl de kan använda olika bokstäver för att få ihop ord som genererar höga poäng och således språkligt spöar skiten ur mig.

Vi står 1-0 i matcher just nu. Jag segrade i den första drabbningen med 33 poäng. Match två pågår för fullt...

Tydligen i den match som pågår just nu så har han 4 e och 2 a. Jag vet inte om det är ett plus eller minus att han avslöjar vilka bokstäver han har? Men jag gissar att han inte skulle gjort det om det inte var så dåliga bokstäver?

Dejtfri fredag

Har halat lite på dejt nummer 2 denna vecka. Som tidigare redan nämnts så är det en prson som jag inte är intresserad av, framför allt eftersom han bygger upp någon känsla hos mig att vara väldigt oseriös. Och jag har inte lust att engagera mig i personer som kan bidra till att krångla till det för mig. Däremot tycker jag att han verkar väldigt rolig så jag hade gärna träffat honom för att lära känna honom som en kul person bara. Men vill inte vara för påstridig, eftersom jag inte är intresserad och gissar att det kan krångla till det för mig att träffa någon på en dejtingsajt med motivering att jag vill bara testa om du kan vara en kul vän?

I alla fall så har vi inte pratat vid mer sen vi bestämde att vi skulle träffas och ta en öl. Jag vill inte ta några initiativ och eftersom han skrev sist så har det lite dött ut kan man säga.

Men jag tänker som så att om han vore intresserad så hade ju han hört av sig? Således dämpar jag mitt dåliga samvete och så åker jag hem till några vänner istället. Och håller tummarna för att han inte hör av sig helt plötsligt och kräver sin dejt.

Dagens sanning


Dagens dejt är avklarad

Så var det avklarat, dejten!

Dejtplus:
1. Jag överlevde. Det är ett plus som man ska vara glad för varje dag.
2. Jag träffade en trevlig man.
3. Vi ska segla jorden runt.
4. Han bjöd på fikat. Väluppfostrat.
5. Han har humor.
6. Han verkade verkligt genomsnäll.
7. Han känner datakillen på jobbet. Jag gissar att jag kan få lite snabbare hjälp med kritiska datafrgåor om jag har gemensamma bekanta med datakillen på jobbet.
Dejtminus:
1. Jag kände inget wow.
Så sammanfattningsvis, jag vill träffa honom igen, inte för att det spritter i koppen och jag vill leva resten av mitt liv med honom. Men för at jag tror att han kan vara en kul kille att känna.
Jakten går nog vidare....

Saker man kan komma på för sent....

Kom på att det där med att anstränga sig med sminket var dumt att utesluta. Han kommer ju tro att det är så här jag ser ut när jag anstränger mig....

"Haba, den här ser ju ut som en valborgsmässoeld, och vi har ju bara kommit till mars"

Sen springer han fortare än Lucky Lukes skugga kan dra!


T minus 2,5 timmar

Intressant, en lite nervös känsla börjar infinna sig. Det var illa. Jag som varit så himla nöjd med att det inte alls känts nervöst inför dejten.

Men kläder, plats och tid är spikade.

Mitt stora dilemma nu är om jag ska ha smink på eller bara som vanligt, mascara och läppglans? Om man skulle fortsätta att träffas så kommer jag ändå inte orka hålla fasaden uppe med en massa smink så jag tänker att det får nog bli så att jag visar mig i all min risighet så här redan första gången. Då kan han inte bli besviken vid senare tillfällen, däremot kan han ju bli positivt överraskad om vi vid något senare tillfälle ses och jag har skärpt till mig och rett ut risigheten.

I verkligheten

Bara för att man har börjat nätdejta så ska man inte förkasta de hederliga gamla metoderna. Så igår tog vi oss en afterwork, gick till en välbesökt mysig pub efter en tung arbetsdag och söp ner oss.

Sammanfattningsvis kan man säga;

full på pub vs. nätdejting 0-0

Förutsättningarna att träffa sitt livs kärlek när man sitter tillsammans vid ett bord med bara kollegor och bara pratar jobb får anses vara rätt låga.

Oddsen blev bättre när de manliga kollegorna gick, men eftersom de kvinnliga kollegorna då sjönk ihop med huvudena mot varandra och började skvallra, tissla och tassla så gick nog alla manliga hjärtan förbi vårt bord utan att vi ens uppmärksammade dem.

RSS 2.0