Om att lämna lite till fantasin

To whom it may concern:

Kära kollega inom internetdejtandet!
När du väljer att lägga ut bilder på dig själv på bloggen, välj då inte bilder med naken överkropp, framförallt inte om du har kläder på överkroppen som du med ena handen drar upp samtidigt som du med andra handen tar kortet. Man behöver inte visa hud för att attrahera. Jag kan förstå att man gör det för att visa upp sin fina kropp, men jag tror inte att kroppen har så mycket att göra med valet om ändå inte personligheten finns där.
Så börja gärna med att på ett klädsamt vis presentera din personlighet. Så blir den fina bringen ett väldigt bra plus sen.

Om du nu inte har en fin bringa, utan kanske har ett par mansbröst som är lite så att säga saggiga, toppiga fast utsatta av den fördömda gravitationen. Då vinner du inte någonting på att visa dem på en bild. Det kan komma att överskugga din personlighet rejält. Vilket är synd, för hade du, återigen, sålt in din presentation så hade dina hängiga mansbröst inte betytt något i sammanhanget men i denna framträdande roll som de ges gör de att man fort bläddrar vidare mot nya internetdejtarkollegor.

Med vänliga hälsningar en annan internetdejtare.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0