Avstånd

Finns många definitioner på avstånd. Världen har till stor del enats om att använda sig av den metriska modellen. USA och något mer land har beslutat sig för att använda den ologiska modellen. 
 
För mig är det ett alldeles lagom avstånd när man handlar godis i butiken och på vägen hem precis hinner glömma att man köpt det för att bli fullständigt överraskad när man packar upp påsen vid kylskåpet. 
 
Man behöver inte vara två i en relation för att bli överraskad!

En speciell förmåga

Har en förkärlek för Baileys, jag kanske är en baileysalkoholist. Men jag vill se det mer som ett expertisområde, jag har ofta en baileys i näven. Lite som en hjärnkirurg, de är ju specialister och har ofta hjärnor i händerna. 
 
Jag har i och för sig en specialité till; vin! Både rött och vitt. 
 
Jag kanske är mer av en allmänläkare?

"Verkligheten"

Priset för sämsta instans att ta dejtingtips från går oemotsagt till dejtens mamma!
Med motiveringen "det finns ingen som kan se så många kvaliteter och goda egenskaper i en person som den som har ansvarat för personens uppfostran."
Och med det önskas en god helg!

Att hitta lyckan på internet

är inte lätt. De flesta verkar ha vissa svårigheter med att leva upp till den bild de levererar på internet med den rörliga presentation man får vid en eventuell dejt. Så jag har lagt internet på is en stund för att ge mig på verkligheten direkt.

Det är dags....

att återvända till livet, efter en svacka av jobb, jobb och så lite jobb, kombinerat med en hel del jobb så har tiden bara rusat på. Förutom att jobba så är träningen det enda jag har prioriterat. 
 
Men nu är det dags att ta tag i mig igen, och jag vet precis var jag ska börja. Med benen!
 
Om jag dog idag och tidens tand begravde mig under jordlager som om hundratals eller tusentals år skulle komma att utforskas av nyfikna arkeologer så skulle de nog lätt kunna missta mig för den felande länken mellan aporna och homo sapiens. 
 
Och det får ju inte hända, så därför är vaxsession med syster inbokad de närmaste dagarna för att dra bort eländet och dra ut i livet med strumpbyxor, kjol och högklackat!

RSS 2.0