En dagens......

"hej, vill du diskutera med mig så snällt av dig att ge mig en chans min älskling:)"
Det är så många fel, vi börjar med de lätta:
1. punkter och komman, en mening med så mycket olika teman i,
2. en fråga men inget frågetecken,
3. ett antaget svar på frågan,
4. att kalla någon älskling i första kontakten. Inte ens i mitt längsta förhållande har jag kallat min relation för älskling.
Det blev ett no-reply på den inviten! (egentligen har jag lust att svara, fråga vad som ger honom rätten at kalla mig älskling, men jag vill inte ha något svar på det så jag låter bli)

En typ av icke-komplimang

Skulle byta profilbild på dejtingsajten. Eftersom de har en massa regler om hur bilden ska se ut har jag jobbat hårt för att hitta någon som ska passa.
Men Nej!
Fick tillbaka att bilden inte dög. När inte ens de som jobbar på dejtingsajten tycker att man är något att ha, ska man ge upp då?

En gammal komplimang

En flirt från snart tre år tillbaka kom tillbaka till dejtingsajten. Vi sågs några gånger när det begav sig men det var svalt från min sida så det rann snart ut i sanden.
Märkligt att det var svalt från min sida. Men han var på något sätt för snygg. Väldigt snygg och på det hade han en metrosexuell stil som inte riktigt slog an för mig.
I alla fall har vi mailat lite nu och bara pratat om lite ditten och datten och vad man varit med om sen sist så helt plötsligt from out of the blue så skickar han:
"Jag kom att tänka på din rumpa faktiskt..... har du lika tight ass fortfarande?

Jag funderar på om det är så att han blandat ihop mig med någon annan? Och om han inte gör det så blev jag lite glad med.
Jag beslutar mig att ta det som en komplimang :)


Börja med en fika?

Vill jag träffas lite och snacka och se vart det tar vägen? Du verkar vara en trevlig och rolig människa men vart du passar in i slutändan är svårt att veta?

Pun intended?
Men nej, jag gillar inte första mail där snabb ska ses för att utvärderas. Visst det är så det är i internetdejtingbranschen, men man behöver inte skriva ut det eller?
Den mannen som i mer utvecklad lydelse fick med de två översta raderna i ett och samma mail fick tyvärr inte något svar...

RSS 2.0