T minus 20 h

Så tiden är satt! 1800 imorgon så kommer det att slå gnistor och jag kommer att svepas med fötterna högt upp i det blå!


Kläd-dilemmat är löst

Två svängar på stan avverkades igår där uppdraget vara att hitta kläder att ha på mig på dejten på torsdag. Det resultarade i att jag idag, onsdag, sitter klädd upp till tänderna i nya kläder. Jag är väldigt nöjd, och hade det varit dejtdag idag hade jag varit väldigt snygg. Nu bjuder jag mina kollegor på det ögongodiset istället. Alla ska få sitt.
Kläderna var mer office-chic än dejt-chic, därav svassar jag runt i all den glans jag har på jobbet istället.

Men lugn bara lugn, dejt-kläderna är också fixade. Men de är mer dejt-anpassade. Det blir ett par röda jeans, en svart skjorta och svarta stövlar. Byxorna är valda av den enkla anledningen att jag får ohyggligt snygga ben i dem. Och tröjan ger ett skönt avslappnat intryck, det är lite casual friday redan på torsdag kväll.
Utöver kläder så behöver det assecoariseras vilket kommer ske med ett halsband, örhängen och kanske byte av skor från stövlar till heels, känslan får bestämma utfallet av skor (om jag väljer att inte fega ut med stövlarna)

Fredagsdejten kommer jag att botanisera i garderoben inför, men eftersom jag inte har samma ingångsvärden för den dejten vad gäller intresse så krävs inte samma förberedelser.

Helgen närmar sig

Helgen närmar sig, två dejter inbokade; torsdag och fredag :)   Det ena är en "intresse-dejt" och det andra är en "skulle-vara-kul-att-vara-vänner-dejt".  Skorna är redan utvalda och de lär sitta kvar hela kvällen, båda kvällarna!

Nya vänner

En baksida av det här med att nätdejta är att det är så mycket/många som går en förbi. Då menar jag inte i kärlek utan som vänner. Det finns så många intressanta och trevliga vänner som man så gärna skulle vilja lära känna, men om det inte känns som "den rätta" så går man vidare.
Men jag tar tag i det nu. Jag ska försöka bygga en vänskap med en som jag har "hittat". Han är rolig, förstår min humor, är snabb i replikerna men är inte en som jag är intresserad av som kärlek. Men jag har bjudit ut honom för att ta en öl som vänner. Och jag har varit tydlig att det inte är något annat intresse från min sida. Vi får se, kanske får jag mig en vän.

Dagens rakt på sak!

Hejsan! Allt bra med dig? Johan heter jag. 28 år 
gammal. Snygg och fräsch. 185cm lång, har blå ögon 
och rakat hår. 

Jag ska gå rakt på sak :) Skulle du vara intresserad 
av en skön eller flera sköna heta träffar? ;) Jag är 
singel sen 5 månader och trivs med det. Men skulle 
vilja träffas för skönt mys och bus helt enkelt. 

Hör av dig med frågor och om du är intresserad.
_________________________
Hmmm, det låter verkligen frestande, en, kanske flera sköna heta träffar. Hur kan han i förväg redan utlova vilken kvalitet som träffarna skulle hålla? Jag kanske inte alls är skön att ha att göra med?

Vad ska man ha på sig?

Har en dejt inplanerad på torsdag. En kontakt som tagits via singelsökarsajten. ett erbjudande från mig om en fika som resultarade i att tid och plats bestämdes. Allt väl så långt!

Men nu till de stora problemen man har att tampas med som knoppande blomma i dejtdjungeln:

"Vad ska jag ha på mig?"

Hittills har det resulterat i ett inköp av halsband och hårfärg. Jag står i valet och kvalet om det måhända ska få räcka så, men eftersom vi, som seden är, ska träffas bland folk på ett väldigt avspänt ställe så tarvar det nog mer kläder om det ska bli ett meningsfullt möte.

Jag får jobba vidare på kläderna!

Att singla ner och dö...

Bara för att man av diverse val här i livet blivit singel igen gör det inte till något alternativ att bara singla ner och dö.
Tvärtom, det är vår (på gång) det manliga släktet slår ut mer och mer för varje dag vi närmar oss sommaren, och likt ett smörgåsbord bjuder de ut sig på diverse sajter i de internetbaserade substituten till barer och nattklubbar, salsakurser, matlagningskurser, vänners vänner, kollegor, föräldrars vänners barn och alla andra sätt som man förr i tiden hittade sina respektive på.

Så här kommer en granskande blogg om vägen till en kvinnas hjärta....

RSS 2.0