Snygg

Mailar med en alldeles förtjusande snygg kille på sajten. Han kommer från samma stad dessutom!
Var ett sånt där fuck-it-skit-sak-samma-infall som fick mig att skicka ett mail till honom.
Vi tycker om att vara i skogen båda två, det är en bra början :)

Dejter

Dejtandet hittills har inte gett någonting i någon större bemärkelse, mer än att det skapat en mer avtrubbad känsla hos mig inför kontakttagande och dejtande. Vilket lett till att jag ganska enkelt och lättvindigt och utan att fundera för mycket kring det kastar ut krokar dithelst jag har lust.
Så till helgen är jag uppbokad på en ny dejt, med en man som tilltalar mig utseendemässigt, men som i övrigt inte passar in i min "profilbild för den ideala mannen" men man ska inte måla in sig i ett hörn utan testa nya och annorlunda människor, om inte annat så lär man sig något :)

En betraktelse

Har på flera profiler läst om män som tröttna på kvinnor som kräver bekräftelse, "borde det inte räcka med att mannen de är tillsammans med uppskattar dem".
Vad är det då som är ett krav på bekräftelse i detta läge? Jag tycker att en kvinna som "kräver" bekräftelse är en som går runt och ber om komplimanger, uppmärksamhet, osv. Jag har dock svårt att se att det är så många kinnor som går runt och kräver sådant.
Jag tycker om att klä mig snyggt när jag ska till jobbet. Och jag tycker om att sminka mig, ibland. Jag kan lika gärna gå till jobbet och se ut som en urvattnad potatis utan ett uns av make-up. Det är ganska beroende på hur jag mår. OM jag känner mig tjock, eländig och inget vidare så kommer jag till stor del mer likna en urvattnad potatis än något piffigt. Om jag däremot känner mig pigg, vältränad och fräsch kommer jag gissningsvis vara betydligt mer piffigt klädd, kanske matchar outfiten med lite assesoarer och några snygga skor till.
Om jag är i en uppskattad relation där jag får komplimanger och uppskattning av den jag har en relation med kommer det att bidra till att jag känner mig snyggare och fräschare. Det i sig bidrar till att jag klär mig snyggt. Det faktum att jag är i en relation och träffar den personen på morgonen innan jobbet och på kvällen efter jobbet gör att jag dessutom vill se snygg ut medan man ses med. Så om jag klär mig snyggt i en sån situation så har det över huvud taget inget att göra med att jag ska träffa människor på jobbet eller på väg till eller från jobbet. Dessutom har det nog ingenting att göra med att jag vill få uppmärksamhet och bekräftelse av andra än min relation.
Det handlar bara om att jag troligtvis mår väldigt bra, känner mig snygg och vill vara snygg inför den jag har en relation med.
Det kan jag tycka är bra?
Men att en man tycker att man inte ska "göra-sig-till" för andra låter lite grann som inom en del andra sammanhang där kvinnor tvingas att dölja sina ansikten och kroppar för att män inte kan hålla ordning på sig eller koncentrera sig bland kvinnor.
På tal om det hörde jag ett otäckt samtal in till radioprogrammet "ring P1". Jag klarade själv inte ens att lyssna klart på det för jag tyckte att programledaren var så otroligt flat när det finns så otroligt mycket att svara. Och ett sånt synsätt borde inte få slinka igenom oemotsagt!
Ring P1

Ett fixerat inlägg

Jag funderar på om det är en trend, det här med korta killar? Många på sajterna är väldigt korta, och jag är väldigt fördomsfull och vill inte ha en kille som är kortare än mig i högklackat. Men man ser en profil och killen är snygg, så går man in för att titta och då ser man att han "bara" är 165-170 eller 170-175. Då spelar det tyvärr inte någon roll hur snygga de än är, det går nästan mer bort än om de har barn. Jag får nog tyvärr säga det att min gräns går vid 175 cm.
Jag undrar lite varför det är så många korta killar på sajterna, är det så att de överrepresenterar för att de är korta och har svårare och få ragg på krogen? I så fall fattar jag varför jag är där med, för jag hade inte raggat på mig själv om jag varit kille, i alla fall inte om jag varit så här kort. Och då hade jag inte varit hjälpt av höga klackar heller, för hade jag varit karl med höga klackar så hade jag ju gått fetbort!

Jag kanske inte är den rätta...

...men jag är din tills du hittar den rätta!

Lite dött

på internetfronten är det nu... har sett alla bilder tagna av män framför en spegel som det går att se känns det som. Har dock inte sett alla män med solglasögon i bil än, met för att jag lyckas (hoppas jag) att undvika dem i tid, då de ofta figurerar bilburna redan i profilbilden, vilket är en tydlig indikation om vad de är om man ska generalisera sig och använda samma kam att dra alla över. Så lite dött är det minst sagt.
Men skam den som ger sig.
På fredag är det en dejt inbokad, får se vad den bär med sig. Förhoppningsvis blir jag i alla fall mer vältränad av det hela :)

Verkligheten slår tillbaka...

Lallade hem från krogen igår kväll. Flanerar längs med huvudgatan i staden och fram kommer ne man och frågar om jag inte ska hänga med dem (han och hans polare ut), jag avböjer, han tjatar jag avböjer han tjatar jag avböjer och till sist så accepterar han och ger sig.
Men vi slutar inte prata för det. Vi pratar lite om vad jag gjort under kvllen, vart han bor, var jag bor, att jag bott där han bor. Vad vi tycker om att göra, att vi båda springer, så han fick mitt nummer och ska höra av sig så ska vi springa.
Med reservation för at han glömmer bort det verkligheten vs internet 1-0

Ofavorit i repris

Jag har sagt det förr men kan inte låta bli att säga det igen;
Vad fan är det med folk som tar bilder på sig själv i en spegel? Varför varför varför??? Är det bara jag som inte klarar av såna bilder. Man måste ju kunna komma över bilder på sig själv där man ser bra ut, eller i alla fall ser ut som man gör, utan att för den sakens skull behöva stå med kameran själv i näven och sikta den mot en spegelbild av sig själv där man står och sträcker sig, håller in magen och suger in kinderna?

Torka och gym

Idag har vi använt en annan approach, gick till gymmet.
Där måste det ju finnas väldigt mycket karlar som är tillräckligt måna om sitt utseende för att gå till gymmet och pina bort extrakalorierna man stoppat i sig under helgen.
Det fanns det!
Så det var nog många karlar som gick från gymmet idag med en stilla undran över vem den svettiga människan på gymmet var och varför hon ätit glosoppa när alla andra ätit godis i helgen.


Torka och choklad

Med tanke på torka i dejtandet och absolut stiltje i sexlivet så glädjer jag mig åt att läsa artiklar om att kvinnor tydligen hellre äter choklad än har sex när helgen kommer. Tillsammans med mig i glädjen har jag en chokladkaka som jag sitter och nafsar lite förföriskt på.

Dejten

Gick över förväntan, han var snygg, trevlig, väluppfostrad, snygg, välklädd, artig, välklippt, snygg, charmig, rolig, påhittig, sa jag snygg? Snygg!


Ny profilbild

Jag funderar på att fixa en ny profilbild, jag tänker mig att jag ska ta den med webkameran, med blicken lite åt höger med en väldigt fokuserad uppsyn då jag trycker på avknäpparen...


Problem?

Uppmärksammar att en hel del internetdejtare verkar ha problem med alkoholen.

Har noterat det ett tag nu, verkar vara återkommande bland flera av presentationerna;

De anger att de inte dricker alkohol!


En dejt

Har en dejt inbokad till på onsdag, intressant! Den kommer som en blandning från internet och verkligheten!

Dejtingsajten vs. verkligheten 1-1


RSS 2.0